Tagged: ,

Viewing 9 reply threads
  • Author
    Posts
    • #2262
      ianmuscat
      Member

      Hi,

      I have two WP installations running two different versions of Piklist (v0.9.4.9 and v0.9.4.11), the older version is working fine for me, however, the newer (current) version of Piklist is not showing the editor box in Addmore fields, when I click the ‘+’ button to add another item – Therefore, the first item shows an editor just fine, as soon as I click the ‘+’ button to add another field, the second field shows up without an editor.

      Kindly Advise.

      Regards,
      Ian

    • #2263
      ianmuscat
      Member

      UPDATE – I noticed that saving the post will cause the field to appear after the post has been saved.

      I am trying this in a metabox of a custom post type.

      Regards,
      Ian

    • #2264
      ianmuscat
      Member

      UPDATE – I noticed that saving the post will cause the field to appear after the post has been saved.

      I am trying this in a metabox of a custom post type.

      Regards,
      Ian

    • #2268
      Steve
      Keymaster

      @ianmuscat– This is odd. 0.9.4.10 was a css update, and 0.9.4.11 was a broken link on the About page. Can you upload your metabox code? Use the Attachments area below.

    • #2269
      Steve
      Keymaster

      @ianmuscat– This is odd. 0.9.4.10 was a css update, and 0.9.4.11 was a broken link on the About page. Can you upload your metabox code? Use the Attachments area below.

    • #2280
      ianmuscat
      Member

      @steve – Apologies for the late reply. Here is the code I’m using for my Metabox.

      Regards,
      Ian

    • #2281
      ianmuscat
      Member

      Hmmm.. It seems like I am not being allowed to upload the file (I tried both .php and .txt). Here is the code I’m using…

      <?php
      /*
      Title: Tests
      Description: Add or remove tests
      Post Type: test
      Order: 1
      Lock: true
      Collapse: true
      */
      
      /* 
       * Get Test Settings
       */
      $test_options = get_option('setting_test');
      
      /* 
       * Get Default Test Settings
       */
      $test_default_test_content = $test_options['default_test_item_content'];
      
      /*
       * Test Item
       */
      piklist('field', array(
         'type' => 'group'
        ,'field' => 'test_item'
        ,'add_more' => true
        ,'fields' => array(
      
      /*
       * test Name
       */
      array(
         'type' => 'text'
        ,'field' => 'test_name'
        ,'label' => __('Test Title','piklist')
        ,'description' => __('Enter a title for this test.','piklist')
        ,'help' => __('Enter a title for this test.','piklist')
        ,'attributes' => array(
          'class' => 'large-text'
          ,'placeholder' => __('Enter title here','piklist')
        )
        ,'on_post_status' => array(
          'value' => 'lock'
        )
        ,'sanitize' => array(
        array(
          'type' => 'title'
          ,'context' => 'save'
        )
      )
      )
      
      /*
       * Test Content
       */
      ,array(
        'type' => 'editor'
        ,'field' => 'test_content'
        ,'label' => __('Test Content','piklist')
        ,'description' => __('Enter content for this test.','piklist')
        ,'help' => __('Enter content for this test','piklist')
        ,'value' => $test_default_test_content
        ,'options' => array (
          'wpautop' => false
          ,'media_buttons' => true
          ,'tinymce' => true
          ,'quicktags' => true
        )
      )
      
      /*
       * Test Background Color
       */
      ,array(
      'type' => 'colorpicker'
      ,'field' => 'test_background_color'
      ,'label' => __('Test Background Color','piklist')
      ,'description' => __('Select a background color for this test','piklist')
      ,'help' => __('Select a background color for this test','piklist')
      ,'attributes' => array(
        'class' => 'text'
      )
      )
      
      )
      ));
    • #2286
      Steve
      Keymaster

      @ianmuscat– I can’t reproduce. Working fine for me. Please do a full refresh and empty all caches… or try another browser.

    • #2288
      ianmuscat
      Member

      It did not occur to me initially, however, it seems like another plugin is causing this issue – I’ll need to look into what’s causing this.

      Thanks for your help.

      Regards,
      Ian

    • #2408
      Steve
      Keymaster

      Nice to know it wasn’t Piklist. 😉 Let us know if we can help further.

Viewing 9 reply threads
  • The topic ‘Piklist Update Breaks 'Editor' Field in Add More’ is closed to new replies.