Viewing 5 reply threads
  • Author
    Posts
    • #6434
      jasc
      Member

      seems like upgrade destroyed the settings tabs, repeater field,

      Settings Tabs:
      They are gone, now a single page appears with all the settings in it.

      Repeater field:
      regardless of the scope set to post meta, seems like same repeater with prefilled data from another post appear in the new post. Not sure whats going on here.

      Is there a way to roll back to stable version again? If not how can I address these issues, is there any documentation available for version 0.9.9.x?

      Thanks in advance

      Jas

    • #6436
      Steve
      Keymaster

      @jasc– One of the big changes in this upgrade is Workflow tabs. The good news is that they work much better now and are consistent with the way everything else is done with Piklist. The bad news is that your need to rewrite some of your code. More good news is that it’s pretty easy to do.
      Here’s a tutorial to walk you through it.

      Hope that helps.

    • #6437
      jasc
      Member

      Thanks heaps for you reply steve

      I will try to figure out what kind of code change I have to make regarding tabs,

      What went wrong with the repeater field during upgrade, If I save my custom post type with a repeater field, the next new post that I am trying to create has the same values in my repeater field as my old post, plus if I remove a field in my new post and save, that would affect my old post too. It was working perfectly with 0.9.4, is there any change required there too?

      Thanks

    • #6438
      Steve
      Keymaster

      Yes… that was the other big change. 😉 Sorry, I forgot to mention it.

      The repeaters are now in a beautiful array that’s easy to loop over. In most cases you are pulling the data and your code ends in a [0]. Most code is fixed just by removing that.

    • #6439
      jasc
      Member

      I got that, however I am talking about when you are editing post itself, the repeater field (Add More) appears in every other post from the one that you originally set, If you edit a value, this means that, the same value is shown on other posts too in post edit mode.

      In other words, when I am creating a new post, repeater field is picked from old post and is not “refreshing”

    • #6440
      Steve
      Keymaster

      @jasc– This doesn’t make sense. Can you zip up your code and email to [email protected] so we can take a look?

Viewing 5 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.