Viewing 2 reply threads
  • Author
    Posts
    • #7572
      Stephen
      Participant

      Hi, I am new to piklist, so perhaps there is something I am doing wrong, but when using piklist_post_types filter to register post types (vs standard wordpress register_post_type), I can’t get my posts to show up in my custom taxonomy. When I use the standard register_post_type with my same exact custom taxonomy, however, the post will show up in the taxonomy. Is there something simple I am missing?

      I should add that my custom taxonomy DOES show on the post itself, and can be selected and the value saved. It is just that it will not show in the taxonomy archive as being in that category. (but it will if the posttype was registered in the standard WP way)

    • #7576
      Steve
      Keymaster

      @ssuess– can you post your code here using piklist_post_types?

    • #7584
      Stephen
      Participant

      While I was preparing my two code versions, I found the problem. In your filter example, you set custom statuses, and I copied those in my initial testing. But if a post is saved with one of those custom statuses, it will not report in the taxonomy, so I guess the tax code needs to be expanded to account for those statuses. Once I added a normal status to the group and saved a post, it showed up in my taxonomy.

      (and in changing the code to work with register_post_type, even though I left the custom status examples, they were ignored by the function, so the regular statuses were in place, and thus working)

Viewing 2 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.